Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

accessoires

Een kwaliteitswaterfilter is essentieel voor het maken van geweldige espressodranken. Het verwijdert onzuiverheden en afzettingen en zorgt keer op keer voor een consistente smaak! Andere barista-accessoires zijn ook inbegrepen flair espressomachines en ander gereedschap om het perfecte kopje te maken.

barista accessoires

Als barista weet je dat het hebben van de juiste accessoires het verschil kan maken bij het creëren van een uitzonderlijke kop espresso. Van waterzuiveringssystemen tot strakke espressomachines en alles daartussenin, er is geen gebrek aan opties als het gaat om accessoires voor je café of koffiezaak. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire barista-accessoires die vandaag verkrijgbaar zijn.

Waterzuiveringssysteem: Uw lokale watervoorziening kan mineralen en andere verontreinigingen bevatten die de smaak en textuur van uw espressodranken kunnen beïnvloeden. Door te investeren in een kwaliteitsfiltratiesysteem voor uw bedrijf, kunt u ervoor zorgen dat u keer op keer consistent goed smakende dranken produceert. Naast het filteren van schadelijke verontreinigingen, verminderen deze systemen ook de afzettingen van hard water

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen