Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

Alle categorieën

Ben je op zoek naar een nieuwe espressomachine of koffiemolen?

Ben je op zoek naar een nieuwe espressomachine of koffiemolen? Kijk dan even in de categorie "Alle categorieën". Barista Espresso-website. Deze categorie biedt een breed scala aan producten om aan de behoeften van alle koffieliefhebbers te voldoen.

Een van de beschikbare opties in deze categorie zijn refurbished espressomachines van Sage. Deze machines zijn in nieuwstaat hersteld, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar een machine van hoge kwaliteit voor een meer betaalbare prijs.

Voor wie wil doen espresso thuis biedt de categorie ook semi-professionele machines die perfect zijn voor thuisgebruik. Deze machines bieden veel van de functies en mogelijkheden van een commerciële machine, maar zijn ontworpen voor thuisgebruik.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele manier van maken espresso er zijn ook handmatige hefboommachines. Deze machines bieden een praktische ervaring en stellen de gebruiker in staat om de waterdruk en het debiet te regelen voor een op maat gemaakt schot.

Naast espressomachines biedt de categorie ook een ruim assortiment koffiemolens voor zowel thuis als professioneel gebruik. Of je nu op zoek bent naar een handmatige molen of een automatische molen, de beschikbare opties helpen je de perfecte maling van je bonen te bereiken.

Commerciële espressomachines zijn ook beschikbaar voor cafés, bars en restaurants. Deze machines zijn ontworpen om grote volumes te verwerken en zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze een goede investering zijn voor elk bedrijf.

Naast machines en molens biedt de categorie ook een ruim assortiment aan koffiebonen, schoonmaakmaterialen en barista tools. Van hoogwaardige bonen uit de hele wereld totVertaald met DeepL

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen