Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

Flair espresso accessoires

Met de juiste accessoires voor jou Flair espressomachine kan een groot verschil maken. Zorg voor een extra mandje om twee soorten fiches tegelijk klaar te hebben staan en snel te wisselen tussen schoten. Speciale molens helpen u ook om het meeste uit uw machine te halen en geweldige koffiedranken te maken.

Accessoires om uw brouwproces te verbeteren!

Accessoires om uw brouwproces te verbeteren!
Jouw Flair 58 en 58x wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het hoogste niveau van te brouwen espresso van cafékwaliteit. Maar je hoeft daar niet te stoppen!

We bieden een aantal extra opties om uw brouwervaring te verbeteren, waaronder een magnetische portafiltertrechter en opties voor het opschuimen van melk van onze vrienden bij Nanofoamer. Daarnaast uw Flair 58 en 58x een machine, en daarom moeten mogelijk onderdelen worden vervangen. Pak hieronder wat je nodig hebt.

Accessoires voor het PRO 2 systeem!

Je PRO 2 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om op het hoogste niveau te brouwen espresso, cafékwaliteit. Maar je hoeft daar niet te stoppen!

We bieden een aantal extra opties om je brouwervaring te verbeteren, waaronder een extra Portafilter en zetkop om opeenvolgende shots te zetten zonder eerst schoon te maken. Bovendien is uw PRO 2 een machine en daarom moeten mogelijk onderdelen worden vervangen.

Breng uw handtekening naar een hoger niveau met extra functies!

Je Signature wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te brouwen espresso van cafékwaliteit. Maar je hoeft daar niet te stoppen!

We bieden een aantal extra accessoires om je brouwervaring te verbeteren, waaronder een extra Portafilter om opeenvolgende shots te zetten zonder eerst schoon te maken en een temperatuurstrip voor verbeterde warmtebeheersing.

Breng je klassieker naar een hoger niveau!

Zie je Classic als een echte basis voor handmatig brouwen espresso. Maar je hoeft daar niet te stoppen!

Als je er klaar voor bent, overweeg dan om je Classic te upgraden, hetzij met extra accessoires zoals onze manometerset, of verander het spel volledig door volledig te upgraden naar onze PRO 2-brouwkop. Alles is binnen handbereik.

Upgrade je NEO!

Beschouw NEO als je ware basis voor handmatig brouwen espresso. Het heeft alles wat je nodig hebt om aan je espresso-reis te beginnen, en we hebben alle accessoires die je nodig hebt om die espresso-reis voort te zetten.

Als je er klaar voor bent, overweeg dan om je NEO te upgraden om te brouwen met twee Flow-Controls Portafilter, of koop een Bodemloze 2-in-1 Portafilter- en de manometerset.

Ben jij een koffieliefhebber met een elegante espressomachine? Zo ja, dan weet u dat het hebben van de juiste accessoires voor uw machine het verschil kan maken bij het maken van geweldige koffiedranken. Van extra manden tot speciale molens, er zijn tal van kleine accessoires beschikbaar om u te helpen het meeste uit de uwe te halen FLAIR espresso machine.

Een van de handigste items voor iedereen FLAIR espressomachines zijn een extra mand. Hierdoor heb je in één keer twee verschillende soorten chips klaar staan; één voor gewone shots en één voor cafeïnevrije of gearomatiseerde shots. De mogelijkheid om snel tussen shots te wisselen zonder de portafilter te legen en opnieuw te vullen, bespaart tijd bij het maken van meerdere drankjes tijdens de spits.

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen