Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

Beperking van aansprakelijkheid

9.  Beperking van aansprakelijkheid

9.1 Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor indirecte schade die kan ontstaan door het product.

9.2 Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor vertragingen/fouten als gevolg van omstandigheden waarover het bedrijf geen controle heeft (overmacht). Deze omstandigheden kunnen bijvoorbeeld zijn arbeidsconflict, brand, oorlog, beslissing van de overheid, verminderde of niet-bestaande levering van de leverancier.

9.3 Bovendien wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor eventuele wijzigingen aan producten/productkenmerken die zijn gewijzigd door de betreffende leverancier en andere factoren buiten onze controle.

9.4 Productinformatie

We behouden ons het recht voor voor eventuele typefouten op deze website en de uiteindelijke verkoop van producten. We kunnen niet garanderen dat de afbeeldingen het exacte uiterlijk van de producten weergeven, aangezien er een bepaald kleurverschil kan optreden, afhankelijk van de monitor, fotokwaliteit en resolutie. We doen altijd ons best om de producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.

9.5 Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden. Wijzigingen in de voorwaarden zullen online op de website worden geplaatst. De gewijzigde voorwaarden worden geacht te zijn aanvaard in verband met bestellingen of bezoeken aan de website.

10. Overmacht

Gebeurtenissen zoals oorlog, natuurrampen, werkstakingen, overheidsbesluiten, niet-levering door onderaannemers, kostbare omstandigheden en daarmee samenhangende buiten onze macht gelegen gebeurtenissen die niet konden worden voorzien, zullen worden toegeschreven aan overmacht. Dit betekent dat Barista En Espresso zijn ontslagen van hun verplichtingen tot nakoming van gesloten overeenkomsten.

10.  Opmerking voor klanten buiten de EU:

Neem eerst contact met ons op voordat u een aankoop doet in onze webshop.

BTW 0%, export buiten de EU.  Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor eventuele lokale heffingen en belastingen.

Garantie: Voor landen buiten de EU is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten voor eventuele reparaties.

Voor geannuleerde bestellingen behouden wij ons het recht voor om u de kosten van de kaarttransactiekosten in rekening te brengen.

Britse klanten:

De minimale bestelwaarde is € 135,-. Onze winkel berekent geen BTW voor klanten buiten de EU. Voor bestellingen onder £ 135 moeten we Britse btw in rekening brengen op het verkooppunt en onze online winkel is hier momenteel niet toe in staat. We waarderen je begrip.

 

11. Help ons u te helpen.

 Als u vragen heeft over de producten die wij op onze website aanbieden, neem dan eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst. Op deze manier proberen we te voorkomen dat u producten ontvangt die niet zijn zoals verwacht. Help ons u te helpen.

 

 

 

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen