Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

Aankoopvoorwaarden

Inhoudsopgave

1. Algemeen
 2. Bestellen
3. Betaling
 4. Levering en verzending
 5. Retourrecht, retourneren en ruilen
 6. Klachten en garantievoorwaarden
 7. Persoonsgegevens en geheimhouding
8. Geschil en rechtskeuze
9. Overmacht
10. Opmerking voor klanten buiten de EU:


1. Algemeen

Om te winkelen bij Barista eend Espresso (www.Barista-Espresso.se) je moet ouder zijn dan 18 jaar. Wanneer u bestelt in onze online winkel, komt er een koopovereenkomst tot stand wanneer uw betaling is goedgekeurd.

Als u handelt met de persoonlijke gegevens van een ander, zonder diens toestemming, en dit betekent financiële of andere schade aan Barista eend Espresso, zal hiervan aangifte worden gedaan bij de politie.

Wij behouden ons het recht voor om de verkoop stop te zetten

 

2.  Bestellen

2.1 Prijzen zijn vermeld in vele lokale Europese valuta's en zijn inclusief BTW. Voor buiten de EU exclusief BTW.

Wanneer u uw bestelling heeft afgerond, wordt er een orderbevestiging naar uw e-mailadres gestuurd. In de bevestiging vind je alle informatie over producten, prijs, factuur- en afleveradres.

Als er een fout in de orderbevestiging staat, moet u onmiddellijk contact met ons opnemen via e-mail naar info@Barista-espresso.se.

In geval van definitieve verkoop van een artikel of verkeerde berekening van het aantal voorraadartikelen Barista eend Espresso recht om de aankoop te annuleren en alle betalingen die u heeft gedaan terug te betalen. In een dergelijk geval nemen wij per e-mail contact met u op om te kijken hoe dit het beste kan worden opgelost.

Betaling

Verzendkosten en eventuele administratiekosten kunnen van toepassing zijn, zie hieronder voor meer informatie. Barista En Espresso behoudt zich het recht voor op fouten, zoals prijsinformatie, acties, kortingscodes of productinformatie die online en in de winkel kunnen verschijnen.

2.2 Betalingsmogelijkheden: 

We gebruiken verschillende betalingsmogelijkheden, zie hieronder:

- Debetkaart, creditcard/debetkaart (Visa, Mastercard, Maestro, Amex).
 - PayPal
 - Apple betalen
 - Google betalen
 - Winkel betalen
 - Duidelijk

Bekijk de algemene voorwaarden van Klarna.

Als je vragen hebt over je betaling, kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna via de Klarna-website of download de Klarna-app. Meer informatie over Klarna is beschikbaar op de Klarna-website.

3. Levering en verzending

Bij het afrekenen kun je kiezen uit twee verschillende verzendopties. Verzenden of afhalen in ons magazijn Wij maken gebruik van Postnord, DHL, DB Schenker en UPS. Het ophalen van bestellingen kan persoonlijk of per koerier worden afgehandeld. Bieders dienen zich van beide te legitimeren.

Onze normale levertijden zijn 2-4 dagen. AANDACHT! Bestellingen geplaatst in het weekend worden ten vroegste de volgende maandag verzonden.

Als er vertragingen in de levering optreden (zonder dat wij u op de hoogte stellen van een langere levertijd), dient u contact met ons op te nemen via e-mailadres: info@Barista-Espresso.zien.

3.1 Barista En Espresso verzendt goederen als pakket of brief binnen Zweden, Noorwegen en naar de volgende EU-landen: België, Denemarken, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Estland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Slowakije, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Estland, Letland , Litouwen, Luxemburg en Spanje. Wij accepteren geen financiële verantwoordelijkheid voor vertragingen veroorzaakt door agenten.

3.2 Verkeerde levering Als je hoogstwaarschijnlijk een artikel ontvangt dat je niet hebt besteld, neem dan contact op met onze klantenservice via info@Barista-Espresso.se en we helpen je het artikel terug te sturen.

3.3 Transportschade Indien u schade aan uw pakket ontdekt, dient u dit direct te melden aan info@Barista-Espresso.zien. Wij raden je aan om een pakket dat beschadigd is niet op te halen, de schade is dan niet meer te herleiden tot de vervoerder.  Als u de schade pas ontdekt nadat u het pakket hebt geopend en de schade zodanig is dat deze kan worden gekoppeld aan het transport, moet u uiterlijk 7 dagen na ontvangst van uw goederen contact opnemen met de vertegenwoordiger om een claim in te dienen.

4. Recht op herroeping, retourneren en ruilen

4.1 Algemene informatie over herroepingsrecht en ruilrecht

Op Barista-Espresso.se heb je 14 dagen herroepingsrecht als je winkelt in onze online winkel. Je kunt het artikel dus binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en het volledige betaalde bedrag terugkrijgen. Het product moet zich dan in ongewijzigde staat bevinden, dat wil zeggen: het mag niet zijn gebruikt, maar moet natuurlijk wel zijn uitgepakt en zorgvuldig zijn gecontroleerd. Het product dient goed verpakt in de originele verpakking geretourneerd te worden en het is belangrijk dat het product in onbeschadigde staat bij ons aankomt. Bij dit type retour ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van het artikel en ben je verantwoordelijk voor verzending en verzendkosten.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing als het product is gebruikt en is niet van toepassing op cadeaubonnen, verbruiksartikelen, voedingsproducten en speciaal voor u bestelde goederen.

Voor overige voorwaarden en praktische afhandeling van retouren, zie onder het kopje Retourafhandeling hieronder. U heeft ook de mogelijkheid om het product direct aan ons te retourneren, zie onder het kopje Retourafhandeling.

U kunt meer lezen over de Zweedse wetgeving over internetaankopen bij het Zweedse consumentenbureau.

4.2 Annulering:Als je een geplaatste bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via info@Barista-Espresso.zien. Als je bestelling al is verwerkt, is het niet meer mogelijk om het artikel/de artikelen te annuleren en ben je dus verplicht je bestelling te accepteren. Als u uw aankoop annuleert na ontvangst van uw goederen, zijn de gebruikelijke voorwaarden voor annulering en retourafhandeling van toepassing. Het herroepingsrecht is van toepassing vanaf het moment dat je van ons een bevestiging van het herroepingsrecht hebt ontvangen Barista eend Espresso.

4.3 Ruilrecht Binnen 14 dagen heb je het recht om je artikel te ruilen voor een ander artikel in onze online winkel. Het recht om te ruilen geldt als het product zich in ongewijzigde staat bevindt - dat wil zeggen dat het niet gebruikt mag zijn, maar uiteraard wel uitgepakt en zorgvuldig gecontroleerd is. Het product dient goed verpakt in de originele verpakking geretourneerd te worden en het is belangrijk dat het product in onbeschadigde staat bij ons aankomt. In het geval van dit type retourzending bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Mocht het artikel dat je wilt ruilen meer kosten dan het originele artikel, dan brengen wij het verschil en eventueel de verzendkosten in rekening. Als het product minder kost dan het originele product, brengen we je het verschil in rekening via de betaalmethode die je hebt gekozen toen je bij ons kocht in onze online winkel. Als je je artikel wilt ruilen, kun je contact opnemen met info@Barista-Espresso.see en wij zullen u helpen.

4.4 Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. De herroepingstermijn gaat in op de datum waarop u de laatste artikelen van uw bestelling heeft ontvangen. Neem contact op met onze klantenservice via info@Barista-Espresso.see en wij zullen u helpen.

Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zullen wij alle door u gedane betalingen, inclusief de kosten van onze standaard leveringsoptie, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat u uw beslissing om gebruik te maken van het herroepingsrecht heeft meegedeeld terugbetalen . We gebruiken dezelfde betaalmethode die u voor uw bestelling heeft gebruikt, zonder extra kosten voor u. Barista eend Espresso hebben het recht om te wachten op de terugbetaling totdat we de goederen in dezelfde staat hebben ontvangen als toen u ze ontving.

U dient de goederen zonder onnodige vertraging en in ieder geval binnen 14 dagen na de datum waarop u ons heeft laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, terug te sturen of aan ons te overhandigen. U ontvangt van ons een retourbon per e-mail. Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht, bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Als u tijd heeft gehad om uw product te gebruiken en gebruik te maken van het herroepingsrecht, kan dit een bepaalde waardevermindering betekenen, voor uw rekening. Deze zaken worden individueel behandeld.

4.5 Afhandeling van retouren via klantenservice

Bij het retourneren dient u contact op te nemen met onze klantenservice via info@Barista-Espresso.se om een retourbon te krijgen. Retourneren van goederen dient altijd bevestigd te worden met de orderbevestiging. U bent er verantwoordelijk voor dat de goederen in onbeschadigde staat bij ons aankomen, wat belangrijk is als u op een andere manier wilt retourneren dan de manier waarop de goederen zijn geleverd. Zorg er daarom voor dat het product goed verpakt is, in de originele verpakking.

Verantwoordelijk voor goedgekeurde garantiegevallen en klachten Barista eend Espresso voor alle kosten, inclusief verzending. Bij gebruik van het herroepingsrecht of open koop bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Je hebt ook de mogelijkheid om het product naar ons te retourneren in ons magazijn, zie meer info hieronder.

De retour wordt pas goedgekeurd Barista eend Espresso het artikel hebben gecontroleerd. Bij een goedgekeurde retourzending en herroepingsrecht vindt terugbetaling plaats op dezelfde manier als de betaling is gedaan. Bij een niet goedgekeurde retourzending en een niet afgehaalde zending (bij een postagent) wordt een administratiekost van SEK 350 in rekening gebracht. Deze retourzendingen worden echter niet beschouwd als een uitoefening van het herroepingsrecht.

4.6 Afhandeling van retouren via ons afleverpunt

Je hebt de mogelijkheid om het product naar ons terug te sturen Järna. Contact klantenservice info@Barista-Espresso.zien. Voor het overige gelden dezelfde voorwaarden voor acceptatie van de retourzending als hierboven, d.w.z. het product dient in ongewijzigde staat en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

4.7 Uitzonderingen voor niet opgehaalde pakketten

Uw pakket blijft normaal gesproken 7-14 dagen na aankomst bij de agent, afhankelijk van welke expediteur u heeft gekozen. Als u uw pakket niet binnen deze tijd ophaalt, wordt het pakket aan ons geretourneerd en brengen wij u een vergoeding van SEK 350 in rekening voor niet-afgehaalde pakketten.

5. Klachten en garantievoorwaarden

5.1 Garantie en klachten

Op Barista en Esoresso heb je natuurlijk garantie op alle goederen en diensten die je bij ons koopt. De garantie is 1 jaar geldig vanaf het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Als particulier valt u ook onder de Wet op de consumentenkoop, wat inhoudt dat u 3 jaar lang klachtrecht heeft. Anders is de Zweedse consumentenwetgeving van toepassing, lees meer bij de Consumentenbond.

Wij kunnen geen garantie geven op voeding en verbruiksgoederen.

Je betaalt nooit verzend- of retourkosten als de fout door ons is veroorzaakt. Voordat u een klacht indient, dient u altijd eerst te overleggen met onze klantenservice, die u kunt bereiken via info@Barista-Espresso.zodat we de fout zo goed mogelijk kunnen verhelpen (zie meer informatie hierboven over retourafhandeling). De storing moet binnen een redelijke termijn na ontvangst van het artikel worden gemeld.

5.2 Garantievoorwaarden

De garantie op Sage gereviseerde espressomachines hebben alleen betrekking op het functioneren van onze espressomachines en niet op cosmetische beschadigingen e.d. Omdat onze Sage-espressomachines worden gereviseerd, wij geven een functionele garantie van 1 jaar vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen. De functionele garantie dekt het volgende: falen van alle mechanische en elektrische interne componenten zoals waterpomp, interne slangen, pakkingen, display, stoompen, motor voor de molen, etc. De garantie dekt geen uiterlijke cosmetische schade.  De garantie voor alle andere producten, met uitzondering van voedsel en verbruiksartikelen, functie- en cosmetische schade, valt onder de garantie.

Indien u gebruik wilt maken van uw garantie en blijkt dat de storing te wijten is aan invloeden van buitenaf en dus niet onder de garantie valt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele afhandelingskosten. Barista en de medewerkers van Espresso zullen primair bepalen of de storing te wijten is aan een verkeerd geproduceerd artikel of invloeden van buitenaf nadat het artikel u heeft bereikt.

Espressomachines moeten regelmatig ontkalkt worden en als dit niet op tijd gebeurt, kan dit de machines beschadigen.

Indien de gebreken het gevolg zijn van het niet tijdig reinigen, vervalt de garantie.

Als een machine ter reparatie wordt opgestuurd en we vaststellen dat de fout te wijten is aan een verkeerde behandeling van de machine door de klant, behouden we ons het recht voor om zowel reparatie- als verzendkosten in rekening te brengen.

Het recht om te reclameren geldt ongeacht of het gebrek zichtbaar of verborgen is. Het is echter een voorwaarde dat de fouten niet zijn ontstaan als gevolg van onjuist gebruik van het product. Als het product defect is, laat Barista eend Espresso recht om de storing binnen 6 maanden te verhelpen. Gebeurt dit niet, dan heb je het recht om een nieuw product te ontvangen ter vervanging van het defecte product. Bij een terechte klacht ontvangt u als klant een vergoeding voor eventuele verzendkosten. Klachten dienen ons binnen een redelijke termijn te bereiken. Klachten binnen 2 maanden na aankoop worden altijd geacht binnen een redelijke termijn te zijn ingediend.

Barista eend Espresso verbindt zich ertoe de aanbevelingen van de Algemene Klachtencommissie altijd op te volgen.

Een opmerking voor klanten buiten de EU

 Helaas kunnen wij het 14 dagen retourbeleid niet honoreren i.v.m. mogelijke gevolgen bij de douane met betrekking tot btw en invoerbelastingen. We respecteren echter de garantie van een jaar op al onze producten, maar eventuele verzendkosten voor reparatie zijn voor rekening van de klant.

 Onze prijzen voor klanten buiten de EU zijn exclusief BTW (Zweedse BTW).
 BTW en invoerbelastingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant, die hoogstwaarschijnlijk bij het oversteken van de grens in rekening wordt gebracht.

 

5.3 Oplossing en bijstand in burgerlijke zaken

Wij op Barista eend Espresso hoop natuurlijk dat er voor jou als klant nooit geschillen ontstaan. In het onwaarschijnlijke geval dat dit het geval is, is er hulp beschikbaar via een gemeenschappelijke EU-brede website voor geschillenbeslechting. De site is speciaal ontwikkeld zodat de consument vrij kan winkelen over de grenzen van Europa en hulp kan krijgen als er iets misgaat. De pagina voor geschillenbeslechting van de EU is gemaakt voor u die online winkelt bij een bedrijf in een van de EU-landen en waar u denkt hulp nodig te hebben bij een geschil http://ec.europa.eu/consumenten/odr/.

6. Klachten en garantievoorwaarden

6.1 Beperking van aansprakelijkheid

  • Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor indirecte schade die kan optreden als gevolg van het product.
  • Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor vertragingen/fouten als gevolg van omstandigheden waarover het bedrijf geen controle heeft (overmacht).
  • Bovendien wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor eventuele wijzigingen aan producten/productkenmerken die zijn gewijzigd door de betreffende leverancier en andere factoren buiten onze controle.

6.2 Productinformatie

  • We behouden ons het recht voor voor eventuele typefouten op deze website en de uiteindelijke verkoop van producten. We kunnen niet garanderen dat de afbeeldingen het exacte uiterlijk van de producten weergeven, aangezien er een bepaald kleurverschil kan optreden, afhankelijk van de monitor, fotokwaliteit en resolutie. We doen altijd ons best om de producten zo correct mogelijk weer te geven.

6.3 Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

  • We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden. Wijzigingen in de voorwaarden zullen online op de website worden geplaatst. De gewijzigde voorwaarden worden geacht te zijn aanvaard in verband met bestellingen of bezoeken aan de website.

7. Persoonsgegevens en geheimhouding

    Zie onze pagina's met het privacybeleid.

8.   Geschil en rechtskeuze

8.1 In het geval dat een geschil niet kan worden opgelost in overeenstemming met de klantenservice van het bedrijf en de klant, kunt u als klant contact opnemen met de Allmänna Reklamationsnämnden, zie arn.se. Voor inwoners van een ander EU-land dan Zweden kunt u online een klacht indienen via het platform voor bemiddeling bij geschillen van de Europese Commissie, zie

http://ec.europa.eu/consumenten/odr

https://www.eccnet.eu/consumer-rights/how-enforce-my-consumer-rights/online-dispute-resolution-platform

8.2 Bij een geschil volgen wij de beslissing van ARN of het desbetreffende geschillenorgaan.

8.3  de interpretatie of toepassing van deze algemene voorwaarden moet worden geïnterpreteerd in overeenstemming met het Zweedse recht.

9.  Beperking van aansprakelijkheid

9.1 Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor indirecte schade die kan ontstaan door het product.

9.2 Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor vertragingen/fouten als gevolg van omstandigheden waarover het bedrijf geen controle heeft (overmacht). Deze omstandigheden kunnen bijvoorbeeld zijn arbeidsconflict, brand, oorlog, beslissing van de overheid, verminderde of niet-bestaande levering van de leverancier.

9.3 Bovendien wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor eventuele wijzigingen in producten/productkenmerken die zijn gewijzigd door de betreffende leverancier en andere factoren buiten onze controle.

9.4 Productinformatie

We behouden ons het recht voor voor eventuele typefouten op deze website en de uiteindelijke verkoop van producten. We kunnen niet garanderen dat de afbeeldingen het exacte uiterlijk van de producten weergeven, aangezien er een bepaald kleurverschil kan optreden, afhankelijk van de monitor, fotokwaliteit en resolutie. We doen altijd ons best om de producten zo correct mogelijk weer te geven.

9.5 Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden. Wijzigingen in de voorwaarden zullen online op de website worden geplaatst. De gewijzigde voorwaarden worden geacht te zijn aanvaard in verband met bestellingen of bezoeken aan de website.

10. Overmacht

Gebeurtenissen zoals oorlog, natuurrampen, werkstakingen, overheidsbesluiten, niet-levering door onderaannemers, kostbare omstandigheden en daarmee samenhangende buiten onze macht gelegen gebeurtenissen die niet konden worden voorzien, zullen worden toegeschreven aan overmacht. Dit betekent dat Barista En Espresso zijn ontslagen van hun verplichtingen tot nakoming van gesloten overeenkomsten.

10.  Opmerking voor klanten buiten de EU:

Neem eerst contact met ons op voordat u een aankoop doet in onze webshop.

BTW 0%, export buiten de EU.  Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor eventuele lokale heffingen en belastingen.

Garantie: Voor landen buiten de EU is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten voor eventuele reparaties.

Voor geannuleerde bestellingen behouden wij ons het recht voor om u de kosten van de kaarttransactiekosten in rekening te brengen.

Britse klanten:

De minimale bestelwaarde is € 135,-. Onze winkel berekent geen BTW voor klanten buiten de EU. Voor bestellingen onder £ 135 moeten we Britse btw in rekening brengen op het verkooppunt en onze online winkel is hier momenteel niet toe in staat. We waarderen je begrip.

11. Help ons u te helpen.

 Als u vragen heeft over de producten die wij op onze website aanbieden, neem dan eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst. Op deze manier proberen we te voorkomen dat u producten ontvangt die niet zijn zoals verwacht. Help ons u te helpen.

 

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen