Doorgaan naar artikel

✓ 14 dagen herroepingsrecht ✓ 12 maanden garantie ✓Snelle leveringen ✓ Gratis verzending bij bestellingen van meer dan SEK 3500 binnen Zweden

INDIEN HERBEHANDELD SAGE ESPRESSO-MACHINES

Invoering

Ook als je er bekend mee bent Sage de espressomachines, misschien heb je nog nooit gehoord van refurbished espressomachines? Een gereviseerde espressomachine is de beste optie voor degenen die zowel kwaliteit als prestaties willen voor een lagere prijs. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen over gereviseerde espressomachines.

Wat betekent gereviseerd?

Een refurbished is anders dan een gebruikte. Dat de espressomachine gereviseerd is, betekent dat deze functioneel in nieuwstaat is hersteld. Dit betekent niet dat de espressomachine 100% nieuw is maar functioneel als nieuw.

Waar komen ze vandaan?

Onze espressomachines bestaan uit eerder geretourneerde en teruggewonnen goederen. Alle espressomachines ondergaan een reeks verschillende testen, slijtageonderdelen worden vervangen en andere elektrische onderdelen die gebruikssporen vertonen worden vervangen. Voordat de espressomachines bij ons verkocht worden, doorlopen we een grondige kwaliteitscontrole en verdelen we ze in twee verschillende conditieniveaus. Lees hieronder meer over onze fitnessniveaus.

Dezelfde voorwaarden als een nieuwe

Je krijgt 12 maanden garantie en 14 dagen herroepingsrecht op al onze espressomachines ongeacht de staat.

Conditie sorteren

Alle espressomachines die we ontvangen hebben verschillende slijtageniveaus en daarom voeren we een kwaliteitscontrole uit waarbij we de machines sorteren op conditie. Op barista-espresso.zien we hebben twee verschillende conditieniveaus. "Als nieuw" en "Goed". Ongeacht de staat die u kiest, de machine wordt intern volledig opgeknapt en daarmee garanderen wij dat de machine functioneel als nieuw is. De conditie is alleen gebaseerd op uiterlijke gebruikssporen.

Als nieuw

De espressomachine heeft lichte gebruikssporen die alleen onder bepaalde kijkhoeken zichtbaar zijn. De krasjes zitten meestal alleen aan de voorkant van de lekbak en zijn extreem klein, dus als nieuw.

Goed

De espressomachine heeft meestal duidelijke gebruikssporen en kan kleine krasjes, deukjes en randstoten bevatten.

Pakt klimaatslim in!

Karton is volgens verschillende onderzoeken de klimaatslimste verpakkingsoptie. Daarom zijn al onze espressomachines verpakt in 100% karton dat is aangepast aan onze producten.

4 redenen waarom u refurbished in plaats van nieuw zou moeten overwegen

Duurzamer consumeren

Goedkoper voor jou

Beter voor het klimaat

Dezelfde voorwaarden als een nieuwe

Op al onze espressomachines krijg je 12 maanden garantie en 14 dagen herroepingsrecht.

Heb je meer vragen of zorgen?

Als je vragen hebt over onze gereviseerde espressomaskers of andere zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen of bel ons rechtstreeks op (+46) 08-420 026 55 dan helpen we je.

Neem contact met ons op

sluiten (esc)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Neem deel aan nieuws, aanbiedingen en wedstrijden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. We sturen spannende en waardevolle informatie overespresso.

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

zoekopdracht

Toegevoegd aan winkelwagen